torsdag 11 juni 2009

Fullträff eller stolpe ut?

Nu bör vi bestämma dag för nästa träff, fulla eller inte. "Allt går sönder" har avverkats och ny bok ligger och väntar på att få presenteras. Hur ligger ni till i läsandet?


6 kommentarer:

  1. Jag har läst 1/3. Inga problem att läsa ut den till nästa vecka (men det är tjockt med aktiviteter i helgen, så i mitten av veckan tack). Tycker att den är riktigt underhållande (och med en massa namn som jag inte kan uttala eller iallafall stava till). Skönt med lite hyddor och bymentalitet!

    SvaraRadera
  2. Mig kan ni räkna bort nästa vecka. Jag har tvingats beställa boken på nätet eftersom boken inte funnits eller varit slut när jag lyckats besöka bokaffären. Förhoppningsvis har jag boken i em. Alltså: även om jag ägnar helgen åt läsning och lyckas komma igenom förordet så har jag inget att diskutera nästa vecka:(
    Däremot räknar jag med att kunna göra ett rejält läsrace under midsommar för att hämta igen. Tyvärr är väl Peter borta veckan efter midsommar, vilket skulle innebära att vi inte träffas förens veckan därefter om vi väntar. Ni får bestämma, hur som haver behöver vi ny text att koppla greppet om under sommaren.

    SvaraRadera
  3. Jepp så är det. Jag och Grillen är borta nästa vecka. Så det får bli veckan efter veckan efter den här veckan. :) KTH-humor.

    Jag har ett riktigt bra bokval den här gången. Ni behöver inte vara rädda för att det blir en "Slavskeppet" igen. Inte den här gången iaf.

    SvaraRadera
  4. OKEJ, så ..... bring it on (säg ett datum). Allt det här VECKAN efter VECKAN känns lite otydligt! Jag är snart ledig i typ ..... sju veckor ,,,, men ska försöka klämma in en bokträff nån gång! Ge mig lite tid bara.....

    SvaraRadera
  5. Förslagsvis den 29/6 eller 1/7 vid kvällsvardstid om det passar herrarna. Till helgerna brukar jag fara till ön (Åland) och på tisdag den 30/6 hoppas jag på repetetionsövning på Fryshuset. Onsdag den 2/6 tänkte jag paddla kajak om vädret tillåter.

    SvaraRadera
  6. Visst jag kan båda föreslagana datum.

    SvaraRadera